29η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 15-09-2016

Τακτική συνεδρίαση 29η του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

 

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Περιστερίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΙ∆ΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 703.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “∆ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ Ο∆Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝ∆ΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ∆ΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ”, συνολικού προϋπολογισμού 3.331.441,04,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Παιανίας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ∆ΑΠΕ∆ΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΚΕ, ΠΡΟ∆ΙΑΓΡΑΦΩΝ FIBA, ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ”, συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Παιανίας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ∆ΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Κυθήρων για κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΡΑΤΣΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ”, συνολικού προϋπολογισμού 292.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

6. Έκδοση Ψηφίσματος στήριξης της υποψηφιότητας της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής
Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

7. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2016.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελ. Τασούλη – Γεωργιάδου)

8. Έγκριση Υποβολής Πρότασης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, ως εταίρος σε συγχρηματοδοτούμενη πρόταση στο πλαίσιο της πρόσκλησης: «YOUTH Cinedu» (Στρατηγική Συμμαχία στον τομέα της Νεολαίας) του Προγράμματος Erasmus+ για την περίοδο 2014 – 2020, με σκοπό τη συνάντηση και ενεργοποίηση των νέων εργαζόμενων (20-25 ετών) σε παιδικά και νεανικά κινηματογραφικά φεστιβάλ και την ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Αποστολάκη)

9. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
(Σ.Μ.Π.Ε.) του Εθνικού Σχεδίου ∆ιαχείρισης Επικινδύνων Αποβλήτων (Ε.Σ.∆.Ε.Α.).(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για το έργο: «Τροποποίηση Π.Ο κατόπιν μηχανολογικού – κτιριακού εκσυγχρονισμού και μηχανολογικής διαρρύθμισης της υφιστάμενης βιοτεχνίας ανοδίωσης αλουμινίου με την επωνυμία «Γ. Παπανικολάου & ΣΙΑ Ε.Ε. με δ.τ. «ΟΞΑΛ» στη θέση Γκραβέζα του ∆ήμου Ασπροπύργου.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

11. Έγκριση ολοκλήρωσης της πράξης με τίτλο «∆ημιουργία και λειτουργία Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας» και κωδικό ΟΠΣ 450593.
(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)

12. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Παιανίας του ∆ήμου Παιανίας, ημέρα Τρίτη, της Ζ’Αττικής.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

13. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Μεγάρων του ∆ήμου Μεγαρέων, ημέρα Τρίτη, της Ζ’Αττικής.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης

14. Ίδρυση λαϊκής αγοράς ∆αφνίου του ∆ήμου Χαϊδαρίου, ημέρα Τετάρτη. (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

You might be interested in