2η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 19-01-17

2η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 19-01-17

Συνεδρίαση 2η
Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 19-1-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, ΠαπάγουΧολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ∆ήμου Πετρούπολης και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου ∆υτικής Αθήνας (ΑΣ∆Α), για την κατασκευή του έργου: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΜΙΝΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 2.535.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησηςπαράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Περιστερίου, για το έργο: «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ 1ΗΣ ΠΑΙ∆ΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ»

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησηςπαράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Γλυφάδας, για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟ∆ΟΜΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ∆ΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑ∆ΑΣ»

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

  4. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Καισαριανής, της μελέτη με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑ∆ΙΟ», συνολικού προϋπολογισμού 12.500,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερ. Κυπριανίδου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Φυλής, για τη «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 36.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Πειραιά, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε ́∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ∆ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σ.Σ. ΤΗΣ ΑΑΕ 8/2011)», συνολικού προϋπολογισμού 705.690,10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  3. Συζήτηση λήψη απόφασης σχετικά με την 2480/2016 απόφαση του ∆ιοικητικού Εφετείου Αθηνών και για την διαχείριση των 14 επιμέρους συμβάσεων του έργου «Μελέτες, επισκευή, συντήρηση, πυρόσβεση, πυρανίχνευση στην κατασκήνωση ∆Αγ. Ανδρέα» της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  4. Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας Παραλαβής Παράδοσης Μισθωμένων Κτιρίων Αγοράς Ακινήτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής ( άρθρο 13 του Π.. 242/1996).

    (Εισηγητής η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Τασούλη Γεωργιάδου)

  5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου

    «Ανάπλαση Λεωφόρου Φυλής» στο ∆ήμο Φυλής.
    (
    Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος

  6. Σας ενημερώνουμε ότι η υπαριθμ. πρωτ. οικ. 8822/13-1-2017 πρόσκληση της 2ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής συμπληρώνεται με το παρακάτω θέμα Ημερήσιας ∆ιάταξης:

    10. Συζήτηση έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη της επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής σε ∆ημοτικό Σχολείο υποδοχής και εκπαίδευσης προσφυγόπουλων στο Νέο Ικόνιο Περάματος.

    Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
    ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in