3η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 26-01-17

3η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 26-01-17

Συνεδρίαση 3η
Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 26-1-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, ΠαπάγουΧολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Μεταμόρφωσης για το έργο: “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο∆ΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ∆ΙΑΦΟΡΩΝ ∆ΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ“.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Παλαιού Φαλήρου για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 381», συνολικού προϋπολογισμού 4.880.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Καπάταης)

  3. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Αχαρνών για το έργο Συντήρηση και κατασκευή οδών του ∆ήμου Αχαρνών“, προϋπολογισμού 1.100.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  4. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Παλλήνης για το έργο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ“, προϋπολογισμού 738.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  5. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Ωρωπού για τη μελέτη ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΥΛΩΝΟΣ,

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΡΩΠΟΥ, ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ“, προυπολογισμού 1.416.164,36 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Έγκριση Σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Ωρωπού για το έργο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ∆ΙΚΤΥΟΥ Υ∆ΡΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΛΙΟΠΟΤΑΜΟΣ ∆ΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ“, προϋπολογισμού 1.853.609,66 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησηςπαράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου ΝίκαιαςΑγ. Ι. Ρέντη για την πράξη: «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι∆ΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 46 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΑΙΑΣ».

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Πόρου για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ ΓΑΛΑΤΑ», συνολικού προϋπολογισμού 2.300.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Τροιζηνίας Μεθάνων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟ∆ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑ∆ΙΟ ΓΑΛΑΤΑ», συνολικού προϋπολογισμού 330.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

             10.Έγκριση Υποβολής Πρότασης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο:        «COCREATION  METHODOLOGIES AND BIG DATA FOR THE BENEFIT OF MIGRANTS AND REFUGEES (Acronym: COCREARE)»                        στο πλαίσιο       του προγράμματος HORIZON 2020.

                  (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κ. Σταυροπούλου)

     Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in