4η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 02-02-17

4η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 02-02-17

Συνεδρίαση 4η

Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 02-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Αγίας Παρασκευής, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «∆ΙΑΝΟΙΞΗ Ο∆ΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΠΕΥΚΑΚΙΑ” ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Αλίμου, για την κατασκευή του έργου: «Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου» προϋπολογισμού 332.609,18 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Κερατσινίου-∆ραπετσώνας, για το έργο :« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ο∆ΙΚΟΥ ∆ΙΚΤΥΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-∆ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» προϋπολογισμού 999.833,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%)
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Ύδρας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Α ́ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Υ∆ΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡ∆ΕΥΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

6. Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθεια ειδών και υπηρεσιών για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Μάνδρας, συνολικού προϋπολογισμού 212.100,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερ. Κυπριανίδου)

Παρουσίαση και δοκιμαστική εφαρμογή του προγράμματος “Εισαγωγή Ηλεκτρονικών διαδικασιών στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής”. Παρακαλούνται οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι να έχουν μαζί τους υπολογιστές (tablets) που τους έχουν χορηγηθεί.

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in