5η Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 09-02-2017

5η Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 09-02-2017

Συνεδρίαση 5η
Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 09-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, ΠαπάγουΧολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Αμαρουσίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «∆ίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων περιοχής Αγίου Θωμά», συνολικού προϋπολογισμού 1.760.000,00(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Χαλανδρίου για την εκτέλεση του έργου: «Ανακαίνιση κληροδοτήματος Σαχάλα για αλλαγή χρήσης σε Κ.Α.Π.Η. και προσθήκη ανελκυστήρα» συνολικού προϋπολογισμού 744.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ∆ήμου Πετρούπολης για την κατασκευή του έργου: «Αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού σε λεωφοριοδρόμους της Πετρούπολης» συνολικού προϋπολογισμού 880.670,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Τζόκας)

  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ∆ήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ∆ήμου Κορυδαλλού (έτους 2017)» συνολικού προϋπολογισμού 2.337.400,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Νομικού Προσώπου ∆ημοσίου ∆ικαίου Άθλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας ∆ήμου Σαλαμίνας για το έργο: «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας» συνολικού προϋπολογισμού 520.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την πρακτική άσκηση σπουδαστών ΕΠΑ.Λ. και Ι.Ε.Κ. στην Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εκπαίδευση στο χώρο εργασίας Μαθητεία σε εργασιακό χώρο».

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Τασούλη Γεωργιάδου)

  2. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής

    Σύμβασης για το έργο «Εξωραϊσμός ∆ημοτικού Σταδίου Πεύκης».

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  3. Αντικατάσταση μέλους Κοινών Επιτροπών Παρακολούθησης Προγραμματικών

    Συμβάσεων.

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

  4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα διαλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων αποβλήτων της επιχείρησης ΣΧΙΖΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, στη θέση «Κουταλά» του ∆ήμου Ασπροπύργου Π.Ε. ∆υτικής Αττικής.

    (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

  5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία του Υπογείου Σταθμού Αυτοκινήτων, χωρητικότητας 657 θέσεων σε τέσσερα επίπεδα επί της οδού Ριζάρη 4 στο Κολωνάκι.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

              11. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σταθμού κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ., ο οποίος είναι           εγκατεστημένος επί εδάφους στη θέση «ΣΚΑΡΠΟ» .. ΚΟΡΩΠΙΟΥ, του ∆ήμου Κρωπίας, Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής (κωδικός: 1101770 ΚΙΤΣΙ)..

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

               12. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας WIND HELLAS Α.Ε.Β.Ε. 1206047 –     ΘΟΡΙΚΟ HUB που θα κατασκευαστεί στη θέση «Μουζάκι», στο ∆ήμο Λαυρεωτικής της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής καθώς και της οδού    πρόσβασης στο χώρο εγκατάστασης του σταθμού.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

               13. Ενημέρωση για την εξέλιξη των διαγωνισμών μίσθωσης και αγοράς κτηρίων για τη

στέγαση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

 

                14. Έκδοση ψηφίσματος αναφορικά με τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο.

 

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

 

 

You might be interested in