6η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 16-02-17

6η Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής: 16-02-17

Συνεδρίαση 6η

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Αθηναίων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων των ακινήτων στη 1η και 7η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, συνολικού προϋπολογισμού 1.021.585,05€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ζωγράφου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Κτιρίων» συνολικού προϋπολογισμού 199.940,71 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Θεμιστόκλειου Σταδίου Δήμου Πειραιά» συνολικού προϋπολογισμού 1.373.721,69 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Πόρου για το έργο: «Παροχή υπηρεσίας για διαπίστωση, αποτύπωση και αποκατάσταση προβλημάτων στις εγκαταστάσεις

                    ΒΙΟ.ΚΑ Πόρου Γαλατά» προϋπολογισμού 24.613,38 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

                   ( Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

              5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:Ανάπλαση πλατείας 25ης Μαρτίου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένηςσυνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

                 (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου ΒάρηςΒούλαςΒουλιαγμένη για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:Συντήρηση και βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου ΒάρηςΒούλαςΒουλιαγμένης»” συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  2. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για προμήθειες και υπηρεσίες της Περιφέρειας

    Αττικής έτους 2017.
    (
    Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

You might be interested in