16η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 10.05.18

16η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 10.05.18

Συνεδρίαση 16η


Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 10-05-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση επί του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών.

  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΑΡΥΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 1.525.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ- ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000,00 € (με Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ (Η/Μ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ, ΑΡΔΕΥΣΗ) ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ Σ.Ε.Φ» συνολικού προϋπολογισμού 310.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in