31η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 04.10.18

31η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 04.10.18

Συνεδρίαση 31η


Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 04-10-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικής Πρόνοιας», συνολικού προϋπολογισμού 2.020.200,46 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση και ενίσχυση διατηρητέου διώροφου κτιρίου της Α.Σ.Κ.Τ.», συνολικού προϋπολογισμού 1.599.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

3. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου τροποποίησης – παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την υλοποίηση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και επέκταση δικτύου ύδρευσης Σαρωνίδας (Γ΄ φάση)» συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

5. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο:
«Ανέγερση πολιτιστικού κέντρου Ποντίων» Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικού προϋπολογισμού 799.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού, για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Δ.Δ. Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

7. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού, για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ΠΑΟ Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in