32η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 11.10.18

32η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 11.10.18

Συνεδρίαση 32η


Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 11-10-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, ΠαπάγουΧολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση πρακτικών της 5ης (διακοπή), 5ης (συνέχεια), 6ης, 7ης, 8ης, 9ης, 10ης και 11ης Συνεδρίασης έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

  2. Έγκριση 3ης Τροποποίησης Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής, Οικονομικού Έτους 2018.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  3. Έγκριση 3ης αναθεώρησης προγράμματος προμηθειών 2018.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  4. Έγκριση 3ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής, Οικονομικού Έτους 2018.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση κατασκευής έργων αποχέτευσης ακαθάρτων κυρίως οικισμού Καλυβίων και Κουβαρά» συνολικού προϋπολογισμού 5.500.000,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Εργασίες στο γήπεδο Εδέσσης και τοποθέτηση χλοοτάπητα» συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  7. Έγκριση όρων και σύναψης σχεδίου τροποποίησης- παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, και του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για το έργο με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ- ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

  8. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για τη μελέτη: «Σύνταξη μελέτης για τις παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο διασχολικό αθλητικό κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων».

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  2. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για τη μελέτη: « Σύνταξη μελέτης για την εφαρμογή συστήματος καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στα δημοτικά κτίρια στα πλαίσια του προγράμματος ΣΔΑΕ».

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης & βελτίωσης των εγκαταστάσεων στο δίκτυο ύδρευσης Σατερλί – Κανάκια του Δήμου Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού 29.923,44 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) .

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  4. Λήψη απόφασης για την απόδοση ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών στους Δήμους δικαιοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής για το Α ́ εξάμηνο του 2018.

    (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  5. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης επί της Επαρχιακής Οδού (Ε.Ο. 23) Καλύβια – Ανάβυσσος στο τμήμα που φέρει την ονομασία οδός Αθηνών στην διασταύρωσή της με την οδό Α. Παπά, στα πλαίσια της χορήγησης άδειας εκσκαφής.

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

  6. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συμμετοχή τεσσάρων (4) ατόμων στην COP24, στο Κοτοβίτσε Πολωνίας.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εργοστασίου παραγωγής φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας «ΑΔΗΦΑΡΜ ΜΕΠΕ» που θα εγκαταστασθεί σε βιομηχανικό κτίριο σε γήπεδο που βρίσκεται στην θέση ‘Τσούμπα’ της Δ.Ε. Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού Αττικής.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εννέα (9) εγκατεστημένων ραδιοεντοπιστών (Radar) που βρίσκονται στο νομό Αττικής και στους Δήμους Ρόδου, Καρπάθου και Λευκάδας.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, κατόπιν αλλαγής κατηγορίας, της υφιστάμενης δραστηριότητας: «Εργοστάσιο κατασκευής μεταλλικών διακοσμητικών εξαρτημάτων για υποδήματα – ενδύματα και δερμάτινα είδη» της εταιρείας PASSIONFASHION I.K.E., που λειτουργεί στην οδό Ολύμπου 1-3 & Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα διαλυτηρίου ΟΤΚΖ κατηγορίας Μ1 & Ν1 και λοιπών οχημάτων και αποθήκευσης, διαλογής και επεξεργασίας μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων της εταιρείας RECYCLING CARS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., επί της Λεωφ. ΝΑΤΟ στη θέση ‘Σπιθάρι’ του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα διαλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας μη επικινδύνων μεταλλικών και μη μεταλλικών αποβλήτων, αποθήκευσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), αποθήκευσης αποβλήτων συσσωρευτών Pb-οξέως και Ni-Cd, με ιδιωτικό πρατήριο ανεφοδιασμού οχημάτων με υγρά καύσιμα και χώρο μικροσυντηρήσεων κινητού εξοπλισμού, της εταιρείας ΑΚ GROUP ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε., στη θέση ‘Μεσαία Γέφυρα’ του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Π.Ε. Δυτικής Αττικής.

    (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in