2η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 24.01.19

2η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 24.01.19

Συνεδρίαση 2η


Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 24-01-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαϊδαρίου για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικών χαρών», συνολικού προϋπολογισμού 859.600,76 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα του Λ. Τσακού στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού» συνολικού προϋπολογισμού 254.200,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

3. Έγκριση λήψης μόνιμων μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας επί του κόμβου της Λ. Κηφισού – Πειραιώς, λόγω προτεινόμενης εφαρμογής νέας αριστερής στροφής επί της οδού Πειραιώς (κατεύθυνση προς Πειραιά), στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο “Κατασκήνωση και Ξενώνας του σωματίου «Κοινωνίας Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών Ελλάδος» στη θέση Μανώλη της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής του Δήμου Λαυρεωτικής Ν. Αττικής”.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) τoυ εργαστήριου καλλιτεχνικών μεταλλικών κατασκευών (εργαστήριο μεταλλοτεχνίας) της εταιρείας «Α. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ – Κ. ΙΟΡΔΑΝΑΚΗΣ Ο.E που βρίσκεται στην οδό Βέρδη 3Α & Πάροδος Μαρμάρων 13, Νέα Φιλαδέλφεια, στο Δήμο Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος της Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση και τροποποίηση της αρ. πρωτ. 132842/23.4.2003 ΚΥΑ ΑΕΠΟ (όπως αυτή τροποποιήθηκε ως προς τη διάρκεια ισχύος των περιβαλλοντικών όρων με την αρ. πρωτ. 107941/29.8.2008 ΚΥΑ ΑΕΠΟ) των λιμενικών εγκαταστάσεων της Μαρίνας Αθηνών.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την πλωτή μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας της «ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Α.Β.Ε.Α.Ε.» ετήσιας δυναμικότητας 190 τόνων, σε θαλάσσια έκταση 20 στρεμμάτων, εξωτερικά του όρμου «Βαθύ» του Δ. Σαλαμίνας Π.Ε. Νήσων, που αφορά μετατόπιση, εκσυγχρονισμό και επέκταση χωρίς αύξηση της δυναμικότητας αυτής..
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

You might be interested in