Άρχισε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στέλιος Μαμαλάκης: “Καταφέραμε να επαναφέρουμε την “κανονικότητα” στη διανομή τροφίμων, που  κάποιοι συνδημότες μας έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη”

Άρχισε την Παρασκευή 20/9 η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 26/9.  Η διανομή γίνεται στους ωφελούμενους που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα και αφορά το 3μηνο από Μάρτιο έως το Μάιο 2024. Θα διανεμηθούν συνολικά τρόφιμα σε 240 οικογένειες ( 750 δικαιούχους). Οι ωφελούμενοι ενημερώνονται με μήνυμα στο κινητό τους ή τηλεφωνικά για την ημέρα προσέλευσής τους.

Με αυτήν  τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, ολοκληρώνεται η προσπάθεια της σημερινής διοίκησης του δήμου να καλύψει το μεγάλο κενό που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια με την αναστολή της παροχής της ειδικά από τις αρχές του 2023.  Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Θανάσης Μπαμπάνας, “πλέον ο δήμος Αγίου Δημητρίου μπαίνει σε μια περίοδο ” κανονικότητας” με συνέπεια απέναντι στους δημότες, που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα καθημερινής επιβίωσής. Η προσπάθειά αυτή συνεχίζεται καθημερινά για καλύτερες παροχές προς το κοινωνικό σύνολο”.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για