ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεδρίαση των Διευθυντών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Γενικό Γραμματέα και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του Δήμου Ελευσίνας

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και την κατάργηση των σχολικών επιτροπών, συνεδρίασαν εχθές, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, στο Δημαρχείο Ελευσίνας, οι Διευθυντές  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ελευσίνας κ. Γρηγόριο Σαμπάνη και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του Δήμου Ελευσίνας κ. Γεώργιο Τσάμη και κ. Χρήστο Τριπιτσίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα, αναφορικά με τη διασφάλιση της ομαλής έναρξης και λειτουργίας της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ έμφαση δόθηκε στις προοπτικές για την ενίσχυση της ασφάλειας των κτηριακών σχολικών υποδομών και την έγκαιρη αντιμετώπιση και  επίλυση λειτουργικών προβλημάτων των σχολικών εγκαταστάσεων. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση για διαρκή βελτίωση των συνθηκών μάθησης και την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για