Στην ευρύτερη περιοχή στα όρια με Νέα Σμύρνη συνεχίστηκε η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά»

Ανακύκλωση 01 Αυγούστου, 2024

Στέλιος Μαμαλάκης: «Συνεχίζουμε τις δράσεις καθαρισμού συστηματικά και αποτελεσματικά. Νοικοκυρεύομε την πόλη μας και επιλύουμε καθημερινά ζητήματα»

Στην ευρύτερη περιοχή κοντά στα όρια με Νέα Σμύρνη συνεχίστηκε η παρέμβαση καθαρισμού και ευπρεπισμού. Η 5η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, των  Αντιδημάρχων, Καθαριότητας και Πράσινου Κώστα Κυριακάκη,  Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κάππου, Εποπτείας Πόλης Γιώργου Ταμπακόπουλου, του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Γραφείου Μικρών Έργων – Επισκευών – Συντηρήσεων, Ευάγγελου Μαλαθούνη και στελεχών του δήμου.

Εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων προχώρησαν σε παρεμβάσεις καθαριότητας, κλαδέματος δέντρων, απομάκρυνσης μπαζών, επιδιόρθωσης βλαβών ηλεκτροφωτισμού,  πλύσιμο πεζοδρομίων, κ.α.. Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μικτά συνεργία του δήμου. Οι πολίτες  επιδοκίμασαν την προσπάθεια και ζήτησαν να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης: «Συνεχίζουμε τις δράσεις καθαρισμού συστηματικά και αποτελεσματικά. Νοικοκυρεύομε την πόλη μας και επιλύουμε καθημερινά ζητήματα. Σε κάθε γειτονιά που επισκεπτόμαστε διαπιστώνουμε το μέγεθος του προβλήματος της καθαριότητας και την έκταση της εγκατάλειψης που υπήρχε. Η θερμή υποδοχή που έχει η δράση από τους κατοίκους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τις παρεμβάσεις μας. Όλοι μαζί αλλάζουμε την καθημερινότητα και νοικοκυρεύομε την πόλη μας!»

Τρόποι επικοινωνίας

Για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος  ο Δήμος Αγίου Δημητρίου  καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να αναφέρουν  μέσω της «Γραμμής του Δημότη» 213 200 7708  (καθημερινά 08:00- 17:00), τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά τους. Τα αιτήματα λαμβάνονται υπόψη, ομαδοποιούνται και προωθούνται προς επίλυση από τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον μπορούν να επικοινωνούν με το δήμο μέσω της εφαρμογής στο κινητό  cityon και της ενότητας City Agenda στη σελίδα του δήμου dad.gr.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για