ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ 29-08-2024

  1. Πώς προχωράει η κατασκευή του 4ου και του 1ου Νηπιαγωγείου Υμηττού; (Εισηγητής κ. Αδάμ)
  2. Εξελίξεις σχετικά με την επαναφορά της λεωφορειακής γραμμής 218 στην αρχική της διαδρομή; (Εισηγήτρια κα. Βογιατζόγλου)
  3. Εξελίξεις σχετικά με την ευρύτερη περιοχή του Θεάτρου Βράχων; (Εισηγητής κ. Τζιβελέκας)
  4. Ενημέρωση για τη διακοπή λειτουργίας 3ου Βρεφονηπιακού σταθμού Δάφνης (Εισηγήτρια κ. Λύκου)
  5. Ενημέρωση για την επιτακτική αναγκαιότητα εκπόνησης διαχειριστικής μελέτης για τα πάρκα και άλση του δήμου Δάφνης Υμηττού –μελέτη αξιοποίησης δημόσιων / κοινόχρηστων εκτάσεων για την δημιουργία χώρων αναψυχής & πράσινου – υλοποίηση όλων των απαιτούμενων εργασιών (Εισηγητής κ. Αντωνιάδης)
  6. Ενημέρωση σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μας (προσχολική, πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση). (Εισηγήτρια κα Χριστινάκη)
  7. Ενημέρωση για την κατάσταση υποδομών στη Γυμναστική Ακαδημία, σχετικά με την ασφάλεια, την καθαριότητα και τον φωτισμό τους, καθώς και τη μελλοντική χρήση τους μετά την απομάκρυνση της ΣΕΦΑΑ (Εισηγητής κ. Ανδρουλάκης)
  8. Με δεδομένη την δυσμενή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο λόφο Κοπανά και το Δημοτικό Στάδιο Υμηττού, ερωτάται η διοίκηση τι μέτρα έλαβε και πώς διαμορφώνεται τελικά η κατάσταση μια εβδομάδα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων; (Εισηγητής κ. Θεοδωρόπουλος)
  9. Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς με την ολοκλήρωση των αιτήσεων και αν προτίθεται η διοίκηση να λάβει μέτρα ώστε με την συμπλήρωση ηλικίας 12μηνων τα βρέφη να έχουν πρόσβαση σε παιδικό σταθμό; (Εισηγήτρια κ. Τόλια-Κηπουρού)

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για