19η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ελευσίνας την ΤΕ. 22-05-24 και ώρα 19:00

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΘΕΜΑ 1. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Χαροκόπου Αγγελικής αναφορικά με την ΠΡ 1809/2023 προσφυγή για επιβολή τέλους ακίνητης περιουσίας που άσκησε η εταιρεία « ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Δ.Ε.Π.Π.Π. Α.Ε.» για το έτος 2023.

ΘΕΜΑ 2. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Χαροκόπου Αγγελικής αναφορικά με το χειρισμό της ΑΚ 5688/2023 ανακοπής που άσκησε η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» κατά του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 3. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Σκόρδα Μαρίας αναφορικά με τον χειρισμό των ανακοπών ΚΕΔΕ που άσκησανοι κ.κ.Πλεξίδας Χρήστος & Πλεξίδας Απόστολος ως ομόρρυθμα μέλη της εταιρείας με την επωνυμία: «XΡΗΣΤΟΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ Ο.Ε.» κατά της από 5/6/2019 ατομικής ειδοποίησης .

ΘΕΜΑ 4. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου κου. Διαμαντή Καρυώτη αναφορικά με τον χειρισμό της αγωγής ( εργατικές διαφορές) που άσκησαν είκοσι ένας (21) συμβασιούχοι εργαζόμενοι κατά του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 5. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Ευαγγελίας Ζωγράφου – Μπάρδη αναφορικά με τον χειρισμό κλήσης που άσκησε ο κ. Μελέτιος Καββαδίας κατά του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 6. Έγκριση υλοποίησης προϋπολογισμού 1ου τριμήνου 2024 του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 7. Λήψη απόφασης περί έγκριση χρηματοδότησης & αποδοχή στην προσχώρηση των όρων της από 31-10-2023 σύμβασης του δεσμευμένου καταπιστευτικού ( Escrow Account) υπό-λογαριασμού του Προγράμματος « Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Sub.2-16631» (κωδικος ΟΠΣ ΤΑ 5180769).

ΘΕΜΑ 8. Λήψη απόφασης περί είσπραξη οφειλών μέσω εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου (e-pos).

ΘΕΜΑ 9. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη σύναψης υπεργολαβίας για το έργο: « Σχέδιο ολοκληρωμένης προσβασιμότητας και παρεμβάσεις για την ενίσχυση της βαδισιμότητας και του ποδηλάτου στον Δήμο Ελευσίνας στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης 2021 –Φάση Β2».

ΘΕΜΑ 10. Λήψη απόφασης για την χορήγηση παράτασης περαίωσης της συμβατικής προθεσμίας του έργου: « Kατασκευή αγωγών ομβρίων στον πεζόδρομο της Γ. Παύλου και τμήματος της οδού Παγκάλου για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων».

ΘΕΜΑ 11. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών για το έτος 2024, βάσει του Ν. 4412/16.

ΘΕΜΑ 12. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του 2ου Kλειστού Γυμναστηρίου Ελευσίνας « Τάκη Βογιατζή» & του 1ου Kλειστού Γυμναστηρίου «Ανδρέα Δασκαλάκη», στον αθλητικό σύλλογο « ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Α.Ο . ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ», για τις ανάγκες διεξαγωγής της θερινής κατασκήνωσης «Summer Camp Kαλαθοσφαίρισης».

ΘΕΜΑ 13. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του περιβάλλοντα χώρου του ανοικτού θεάτρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην θέση «Αλώνια» κατόπιν αιτημάτων φορέων & δημοτών της πόλης μας.

ΘΕΜΑ 14. Eκλογή – Ορισμός αντιπροσώπου του Δήμου Ελευσίνας για να εκπροσωπήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της « Δημοτικής Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας» με διακριτικό τίτλο “ELEUSIS 2023”.

ΘΕΜΑ 15. Επί αιτήματος κας. Ελευθερίας Αρβανιτάκη για την αδειοδότηση χώρων της πόλης μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί μουσικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην Μαρίκα Νίνου.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για