30η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ελευσίνας την TE. 17-07-24 και ώρα 19:00

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΘΕΜΑ 1. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Χαροκόπου Αγγελικής για την άσκηση & κατάθεση αιτήσεως αναιρέσεως ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας κατά της αρ.απόφασης 1154/2024 του 2ου Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών επί της υποθέσεως επιβολής δημοτικών φόρων και τελών για το έτος 2015 στην εταιρεία ΟΛΕ.Α.Ε.

ΘΕΜΑ 2. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Χαροκόπου Αγγελικής προκειμένου να παραστεί κατά την συζήτηση της εφέσεως ΕΦ 2870/2023 της εταιρείας « Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.» , που άσκησε κατά της υπ.αριθμ. Α 14610/2023 αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά του Δήμου.

ΘΕΜΑ 3. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Χαροκόπου Αγγελικής προκειμένου να παραστεί κατά την συζήτηση της εφέσεως ΕΦ 2908/2023 της εταιρείας « Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.» που άσκησε κατά της υπ.αριθμ. Α 14617/2023 αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά του Δήμου.

ΘΕΜΑ 4. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου κου. Μηνά Αναστασάκη αναφορικά με το χειρισμό της αγωγής που άσκησε ο Σουλειμάνογλου Μουσταφά κατά του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 5. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου κου. Μηνά Αναστασάκη αναφορικά με το χειρισμό της αγωγής που άσκησε ο κ. Στάθης Ιωάννης κατά του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 6. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κας. Ελένης Ευαγγελοδήμου αναφορικά με το χειρισμό της αγωγής που άσκησε η κα. Κουρούτη Βασιλική κατά του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 7. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου κου. Διαμαντή Καρυώτη αναφορικά με τον χειρισμό της αιτήσεως έκδοσης προσωρινής διαταγής που υπέβαλαν πέντε (5) συμβασιούχοι υπάλληλοι κατά του Δήμου Ελευσίνας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΘΕΜΑ 8. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου κου. Διαμαντή Καρυώτη αναφορικά με τον χειρισμό της αιτήσεως έκδοσης προσωρινής διαταγής που υπέβαλε μία (1) συμβασιούχος υπάλληλος κατά του Δήμου Ελευσίνας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΘΕΜΑ 9. Αναμόρφωση (4η) δημοτικού προϋπολογισμού ο.ε. 2024.

ΘΕΜΑ 10. Λήψη απόφασης περί καθορισμού του ποσοστού του ετήσιου τέλους που πρέπει να καταβληθεί προ της χορήγησης της άδειας κοινοχρήστου χώρου.

ΘΕΜΑ 11. Τροποποίηση της υπ.αριθμ.πρωτ. 21602/9-11-2023 σύμβασης με τίτλο: « Παροχή υπηρεσιών φύλαξης και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Ελευσίνας» συνολικής συμβατικής αξίας 101.742,00 € (με ΦΠΑ).

ΘΕΜΑ 12. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Δημόσιας Σύμβασης Προμήθειας με τίτλο: «Eνίσχυση της
μικροκινητικότητας στο Δήμο Ελευσίνας».

ΘΕΜΑ 13. Έγκριση ή μη του Νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 14. Παραχώρηση ή μη του περιβάλλοντα χώρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στη θέση « Αλώνια» κατόπιν αιτήματος δημότη μας.

ΘΕΜΑ 15. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας.

ΘΕΜΑ 16. Εκλογή – Ορισμός αντιπροσώπου του Δήμου Ελευσίνας για να τον εκπροσωπήσει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της « Δημοτική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας» με διακριτικό τίτλο « Eleusis 2023».

ΘΕΜΑ 17. Επί αιτήματος HELLENiQ ENERGY Holdings A.E. για παραχώρηση ή μη χώρου της Πλατείας Σακελλαρίου στην Δημοτική Ενότητα Ελευσίνας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης αριστούχων αποφοίτων της Δυτικής Αττικής.

ΘΕΜΑ 18. Eπί αιτήματος « ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΚΑΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για παραχώρηση ή μη χώρου εντός του Δημοτικού Μεγάρου & εντός του χώρου των Συνεργείων του Δήμου Ελευσίνας, προκειμένου να τοποθετηθούν αυτόματοι πωλητές τυποποιημένων ειδών & ροφημάτων.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για