33η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

1.Ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή σχετικά με το ποια έργα, υπηρεσίες και προμήθειες δημοπρατήθηκαν από 1.1.2024, μέχρι σήμερα, καθώς και για την ακολουθούμενη διαδικασία (απευθείας ανάθεση – είδος διαγωνισμού). Αναλυτική κατάσταση ανά κατηγορία. (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Παππά Λεωνίδα).

2.Ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για την μελέτη τοπικής αστικής συγκοινωνίας καθώς επίσης για την αγορά των ηλεκτρικών mini bus και των σταθμών φόρτισης (θέμα από τον Δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Γιαννίκο Ιωάννη).

3.Eνημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με την κατάσταση της καθημερινότητας όπως έχει διαμορφωθεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Ηλιόπουλο Γεώργιο.

4.Eνημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με την αναδάσωση του λόφου της Μαγούλας, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία (θέμα από την δημοτική σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Κάβουρα-Σερεμέτη Στέλλα).

5.Eνημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με την πορεία των συμβασιοποιημένων έργων, υπηρεσιών και προμηθειών του Δήμου μας, των οποίων οι συμβάσεις υπογράφτηκαν μέχρι 31.12.2023 και είναι σε εξέλιξη (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Κουρούνη Γεώργιο).

6.Ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την εξέλιξη της μελέτης με τίτλο:
«Μελέτη Βελτίωσης της Αστικής Κινητικότητας μέσω Μικρής Κλίμακας Έργων στην Δημοτική Ενότητα Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας» (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Χρηστάκη Χρήστο).

7.Ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και τις εφεξής ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της εκπόνησης της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ελευσίνας (ΔΕ Μαγούλας, Ελευσίνας) και Δήμου Μεγάρων (ΔΕ Νέας Περάμου) (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Παπαγιάνναρο Δημήτρη).

8.Ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τον βαθμό ετοιμότητας των σχολικών μονάδων ενόψει έναρξης της νέας σχολικής περιόδου (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Κριεκούκη Αθανάσιου).

9.Eνημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί για την κατάσταση στον Σαρανταπόταμο και συγκεκριμένα στην περιοχή των αλωνίων, όπου εδώ και μήνες συνεχίζεται η μεγάλη ρύπανση από λύματα και πιθανώς βιομηχανικά απόβλητα που ρίχνονται στο ποτάμι (θέμα από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Κώνστα Kων/νο).

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για