34η ΜΕΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

1.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κ. Χαροκόπου Αγγελικής αναφορικά με τον χειρισμό της με αρ. 1772/2023 προσφυγής, που άσκησε ο «Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.» κατά του Δήμου Ελευσίνας ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

2.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κ. Σουρλή Ελένης αναφορικά με την με αρ. 5563/2024 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της αγωγής που άσκησε κατά του Δήμου Ελευσίνας ο Κων/νος Ρούμελης.

3.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου κ. Σουρλή Ελένης για την επίβλεψη της σύνταξης απόψεων, μετά την κατάθεση έφεσης κατά της με αρ. 5563/2024 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της αγωγής που άσκησε κατά του Δήμου Ελευσίνας ο Κων/νος Ρούμελης.

4.Λήψη απόφασης ή μη για την 2η παράταση σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια υλικών & εξοπλισμού για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Κέντρου Καλλιτεχνικής Απασχόλησης του Δήμου Ελευσίνας.

5.Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση Δημοτικών Σχολικών Μονάδων 1ου και 3ου Γυμνασίων της Δ.Ε. Ελευσίνας 2021».

6.Λήψη απόφασης για την υλοποίηση ή μη της αρχιτεκτονικής μελέτης στο τμήμα που βρίσκεται το άγαλμα του Αισχύλου του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ».

7.Λήψη απόφασης για Χορήγηση ή μη παράτασης περαίωσης κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση κτιριακού συγκροτήματος ΙΡΙΣ και αλλαγή χρήσης σε χώρο πολιτιστικών λειτουργιών – ΚΤΙΡΙΑ 1 & 2» αναδόχου: «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΙΡΙΣ: KONTOS CONCREATE Α.Τ.Ε. – ΩΡΙΩΝ Α.Τ.Ε.», συνολικής δαπάνης ποσού 1.405.229,56 € (χωρίς πρόβλεψη αναθεώρησης και Φ.Π.Α.).

  1. Έγκριση ή μη τοποθέτησης καμπινών στα πλαίσια κατασκευής του έργου: «ανάπτυξη υποδομών & δικτύου οπτικών ινών FIBER TO THE HOME (FFTH) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ», «FFTH ΕΛΕΥΣΙΝΑ Α» & FFTH ΕΛΕΥΣΙΝΑ Β».

9.Λήψη απόφασης για την ανάγκη τοποθέτησης ΑΤΜ στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας.

10.Επικαιροποίηση της υπ’ αρίθμ. 261/23 προηγούμενης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με αίτημα παραχώρησης αιθουσών ιδιοκτησίας ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων του Δήμου.

  1. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης ή μη χρήσης του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στην πλατεία Νεολαίας και πέριξ, κατόπιν αιτήματος του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για