Συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο θέατρο «Άλίκη Βουγιουκλάκη» στο πλαίσιο του 35ου Φεστιβάλ Βριλησσίων.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Υπήρξε ο ερμηνευτής των επιτυχιών, της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς, που άνοιξε νέους μουσικούς δρόμους και διαμόρφωσε νέο μουσικό στυλ, σφραγίζοντας μελωδικά και υπέροχα τα ακούσματά μας.

Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται.

Τα τραγούδια «Διδυμότειχο Μπλουζ», «Πόσο σε θέλω», «Και τι ζητάω», «Εκεί στο Νότο», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Tερατάκια τσέπης», «Έλα ψυχούλα μου», «Μικρός Τιτανικός» και πολλά ακόμα, θεωρούνται πλέον κλασικά στο είδος τους.

Τραγουδούν:

-Διονύσης Τσακνής

-ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

-Steve Tesser

-Οργάνωση Παραγωγής: Traverso Music Productions & ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Ώρα έναρξης 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για