Φεστιβάλ Αισχύλεια 2024: Μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού στις μουσικές συναυλίες «Τα παιδιά της Ελευσίνας παίζουν ακόμα βόλους» και Ελεονώρα Ζουγανέλη «Σε άλλα μονοπάτια».

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκαν οι «sold out» μουσικές συναυλίες «Τα παιδιά της Ελευσίνας παίζουν ακόμα βόλους» και Ελεονώρα Ζουγανέλη «Σε άλλα μονοπάτια», την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 αντίστοιχα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη της Ελευσίνας από το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2024.

Πλήθος Ελευσίνιου κόσμου στήριξε τη μουσική συναυλία «Τα παιδιά της Ελευσίνας παίζουν ακόμα βόλους», ενισχύοντας την προβολή ντόπιων δημιουργών, η οποία προκάλεσε συγκίνηση και δέος και τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη της Ελευσίνας και το Φεστιβάλ Αισχύλεια. 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Σε άλλα μονοπάτια», το φιλοθεάμον κοινό περιπλανήθηκε αυτή τη φορά στους δρόμους του λαϊκού μας τραγουδιού με αφετηρία το «Μονοπάτι» του Γιώργου Μουζάκη.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για