5 στα 5!!! Σαρωτική εμφάνιση των αγωνιστικών τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής της Διεύθυνσης Συντονισμού και Εποπτείας του Δήμου Ελευσίνας στο ”Hellas Gym for Life Challenge 2024”!

Από grtypou 02 Ιουλ 2024 11:24 AM

5 στα 5!!! Σαρωτική εμφάνιση των αγωνιστικών τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής της Διεύθυνσης Συντονισμού και Εποπτείας του Δήμου Ελευσίνας στο ”Hellas Gym for Life Challenge 2024”!

10.000 αθλητές και πάνω από 400 προγράμματα φιλοξένησε το Christmas Theater στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους ” Hellas Gym Festival 2024″ και του διαγωνιστικού Φεστιβάλ ” Hellas Gym for Life Challenge 2024″ που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be active”.

Τα 5 αγωνιστικά τμήματα Ρυθμικής της Διεύθυνσης Συντονισμού και Εποπτείας  (Π.Α.Κ.Π.Π.Α) του Δήμου Ελευσίνας διαγωνίστηκαν στην Κατηγορία “Φορείς” και απέσπασαν τα παρακάτω βραβεία:

1. Βραβείο Ψυχαγωγικής Αξίας για το πρόγραμμα “Μπεμπούλες”.

2. Βραβείο Πολυπληθέστερης Ομάδας για το πρόγραμμα “Carmencitas”.

3. Βραβείο Ενδυματολογικής και Σκηνικής Παρουσίας για το πρόγραμμα “Μέδουσα”.

4. Βραβείο Καινοτομίας-Πρωτοτυπίας για το πρόγραμμα “Ο Μύθος της Περσεφόνης”.

5. Βραβείο για την προβολή Θετικών Μηνυμάτων Ζωής και Οικολογικής Συνείδησης για το πρόγραμμα “Stop στη γυναικεία κακοποίηση”.

Οι παραπάνω ομάδες παρουσίασαν τα προγράμματά τους και στο Γκαλά της διοργάνωσης ως επίλεκτες.

Η προπονήτρια και των 5 αγωνιστικών ομάδων κα Γεωργία Βαλαβάνη εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της για την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων της και τόνισε ότι οι επιτυχίες δεν αποτελούν τυχαίο γεγονός αλλά είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αγάπης για τη γυμναστική και τις αθλήτριες, πειθαρχίας και στοχοπροσήλωσης. Ευχαριστεί τον Δήμο Ελευσίνας και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Γ. Γεωργόπουλο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μ. Μπάρδη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γ. Τσάμη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Χαράλαμπο Σεμερτζίδη καθώς και την προϊσταμένη Διεύθυνσης του Π.Α.Κ.Π.Π.Α κα Μ.Μητροπούλου που σε συνεργασία με την Διευθύντρια Οικονομικών κα Γεωργουλέα και την κα Κ. Μαρινάκη στηρίζουν τα αγωνιστικά τμήματα του Δήμου σε όλες τους τις δράσεις.

Επόμενος στόχος των αγωνιστικών ομάδων είναι η εμφάνισή τους την 1η Ιουλίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Cosmogym στο Λουτράκι, όπου κι εκεί διεκδικούν σημαντικές διακρίσεις και απώτερος στόχος η καλύτερη δυνατή διάκριση με τον “Μύθο της Περσεφόνης” στο 1st International Gymnastics for All Challenge που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στη Σόφια. Να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες σε όλες τις αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. που αναδεικνύουν και κάνουν υπερήφανη με τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους την πόλη της Ελευσίνας!

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για