Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ενισχύοντας το μέλλον των παιδιών με πράξεις Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, με διαρκή ευαισθησία απέναντι στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών του Δήμου μας. Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των συμπολιτών μας ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν σχολικές τσάντες, κασετίνες και πλήθος γραφικής ύλης, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε παιδί θα ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά με τα απαραίτητα εφόδια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στα Βιβλιοπωλεία «Monogram Χολαργού» και «Πασιαλής Ιωάννης», που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία της δράσης, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν με ανιδιοτελή προσφορά. Οι πράξεις αυτές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας, επιδεικνύοντας την καλοσύνη και την αγάπη για το συνάνθρωπο.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού παραμένει αφοσιωμένος στη στήριξη των ευπαθών ομάδων, με δράσεις που προάγουν την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη, δείχνοντας εμπράκτως τη μέριμνά του για όλους τους δημότες του.

Υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης της δράσης, Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για