19η Ειδική Συνεδρίαση ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ του Δ. Σ. του Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ την ΠΕ. 19-9-24 και ώρα 19:00

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

1ο ΘΕΜΑ: Μάθαμε ότι υπάρχουν σχολεία, των οποίων αίθουσες γειτνιάζουν με λεβητοστάσιο. Θα θέλαμε με αφορμή αυτήν την πληροφορία να ενημερωθούμε αν έχουν εκδοθεί τα πιστοποιητικά πυρασφάλειας για τις σχολικές μονάδες.
(Επικεφαλής Αικατερίνη Τούτουζα)

2ο ΘΕΜΑ: Πως καλύπτονται οι άμεσες ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων και αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης ή επίλυσης.
(Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Λινοξυλάκης)

3ο ΘΕΜΑ: Κατάργηση σχολικών επιτροπών και λειτουργία νέων επιτροπών (κατανομή ΦΗΧ, ΚΑΠ και έκτακτων, διαχείριση χρημάτων, συνεδριάσεις). Ελλείψεις ειδών και διαγωνισμοί που εκκρεμούν (χαρτικά, καθαριστικά, αθλητικά είδη, απουσιολόγια, ειδικά για τα νηπιαγωγεία αναλώσιμα, σχολικά φαρμακεία).
(Επικεφαλής Αντώνιος Ρεκλείτης)

4ο ΘΕΜΑ: Πιστοποιητικά πυροπροστασίας, ΥΔΕ και μελέτες στατικής επάρκειας. Έλεγχος καυστήρων και πιστοποιητικά ελέγχου τους. Πόσες και ποιες σχολικές μονάδες λειτουργούν με βεβαίωση οπτικού ελέγχου της Τεχνικής Υπηρεσίας;
Ειδικά για το 1ο Λύκειο στεγανοποίηση ταράτσας, αντικατάσταση κουφωμάτων και λοιπές εργασίες.
(Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Ρεμούνδος)

5ο ΘΕΜΑ: Περιποίηση κόμης, ριζικών συστημάτων, κλάδευση δέντρων – υψηλόκορμων και μη – εντός και περιμετρικά των σχολικών κτηριακών υποδομών. Ποιες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής επ’ αυτού, για την έναρξη της λειτουργίας των σχολείων.
(Επικεφαλής Απόστολος Καρανικόλας)

6ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τις συντηρήσεις – επισκευές – κατασκευές στα σχολικά κτίρια, που πραγματοποιήθηκαν μέσω της επιχορήγησης του προγράμματος «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ». Αρχική μελέτη με αναλυτικά τις εργασίες. Eργασίες που πραγματοποιήθηκαν, εν εξελίξει και υπολειπόμενες.
Χρήματα που προϋπολογίσθηκαν, δαπανήθηκαν και υπολείπονται, αντίστοιχα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία αναλυτικά ανά σχολική μονάδα.
(Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Χαμηλοθώρη – Κουγιουμτζοπούλου)

7ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τις εργασίες αντιπυρικής προστασίας τόσο στο περιαστικό πράσινο της πόλης και εντός του Υμηττού, όσο και στο αστικό πράσινο (σε άλση, πάρκα, πεζοδρόμια). Αναλυτικά για τη θερινή περίοδο, αλλά και για την προσεχή και έως την καταληκτική της αντιπυρικής περιόδου 31-10-2024. Αναφορά στις διαδικασίες που ακολουθεί η Υπηρεσία Πρασίνου και για τις εργασίες που αναλαμβάνει η ίδια, αλλά και ελέγχου – επιστασίας όταν αφορούν σε άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
(Επικεφαλής Μαρία Σιώτου)

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για