Top - Τελευταία Νέα
 
 
 

 
«Αγαπώ την αγορά μου» στο Δήμο Καλλιθέας
 
 

kallithea agora 1Ο Δήμος Καλλιθέας στηρίζει την τοπική αγορά και διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τη γιορτή «Αγαπώ την αγορά μου», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.).

 

Ξεκινούν την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας για την τόνωση της τοπικής αγοράς. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά και γίνονται στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής καμπάνιας με ταυτόχρονη συμμετοχή 19 χωρών και με τίτλο «Love Your Local Market- «αγαπώ την αγορά μου».


Στις εκδηλώσεις δίνεται φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς σε λίγους μήνες παραδίδεται στην πόλη μας το μεγαλύτερο έργο πολιτισμού στην Ευρώπη, το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, που περιλαμβάνει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες και να αναδειχθεί σε  τουριστικό προορισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η ανάδειξη της τοπικής αγοράς εστίασης, όπως οι ψαροταβέρνες των Τζιτζιφιών, οι φημισμένες ταβέρνες ποντιακής και ρωσικής κουζίνας θεωρείται επιβεβλημένη.


Η γιορτή γεύσεων θα διαρκέσει τρείς ημέρες τις 24, 25 και 26 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στην Κλειστή Αγορά Καλλιθέας και στην πλατεία Δαβάκη και θα έχει ως μήνυμα: «γιορτάζουμε στην Καλλιθέα, την τοπική μας αγορά!».


Οι γιορτινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές, εκθέσεις, κεράσματα, μουσικές ενώ για φέτος διοργανώνεται και «το κυνήγι κρυμμένων γεύσεων στους δρόμους της Καλλιθέας». Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν καταστήματα γαστρονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, καθένα από τα οποία θα προσφέρει δώρα στον νικητή που θα λύσει τον αντίστοιχο γρίφο που θα θέσει το κατάστημα.εκδηλώσεις θα κορυφωθούν  την Πέμπτη 26 Μαΐου στην Κλειστή –Σκεπαστή Αγορά της πόλης μας όπου θα προσφέρονται στους περαστικούς λαχταριστά εδέσματα και το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00-23:00) στην Πλατεία Δαβάκη θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ γευστικών δοκιμών και αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και ελαφρολαϊκό τραγούδι.

 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες
 
 
Ημερομηνία :19 Μάιος 2016
   
Ο Δήμος Καλλιθέας στηρίζει την τοπική αγορά και διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τη γιορτή «Αγαπώ την αγορά μου», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.). [Περισσότερα] [Λιγότερα]
 
 
 
 
 
Ταξινόμηση
 
 
 Βίντεο στην κατηγορία "Τελευταία Νέα"
Ορκίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου 2016 ενώπιον του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξένου Μανιατογιάννη...
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας για δεύτερη συνεχόμενη...
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μας καλεί να υποδεχτούμε το...
Το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία έξι νέων μόνιμων εργαζομένων στο Δήμο...
Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει στις Τζιτζιφιές, σε μία από τις σημαντικότερες κοιτίδες που αναπτύχθηκε το...
Το μουσικό και θεατρικό ταξίδι του Ιουλίου ξεκίνησε στη Γλυφάδα! Περισσότεροι από 2.500 θεατές, όλων των...
Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το...
Πότισμα στο λόφο Πευκωτό προγραμματίζουν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Σύνδεσμος για την Προστασία...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) το “2o Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργάνωσε ο...
Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ.Μελισσίων, στο Μέγαρο...
 
 
Μετάβαση σε: / 6
 

 
 

 

copyright © Hellasnews.tv

e-mail:[email protected]
τηλ: 210 6930091
fax: 210 6930099