Top - Τοπική Αυτοδιοίκηση - News
 
 
 

 
Διαδικτυακή Πλατφόρμα διαβούλευσης για το ΕΣΠΑ από το Δήμο Πειραιά
 
 

Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στα νέα Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, εγκαινιάζει μια νέα, αμφίδρομη σχέση με τους φορείς και τους δημότες της πόλης, θέτοντας σε λειτουργία τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Πειραιά.


Πολίτες, σύλλογοι και φορείς του Πειραιά καλούνται μέσω της διαδικτυακής διεύθυνσης www.planpiraeus.gr να υποβάλλουν προτάσεις, ιδέες αλλά και συγκεκριμένα έργα τα οποία μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.


Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απέστειλε επιστολή προς όλους τους φορείς της πόλης, ζητώντας τη συμβολή τους, με τις προτάσεις τους στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Πειραιά.

 

pireas diavouleusi


Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού, η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Πειραιά περιλαμβάνει το εγκεκριμένο ΠΕΠ Αττικής, το εγκεκριμένο ΕΣΠΑ 2014-2020, τον Οδηγό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση και τις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.  


Σημειώνεται πως μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Διαβούλευσης, θα ακολουθήσουν ειδικές διμερείς συναντήσεις, όπου τα προτεινόμενα έργα θα αξιολογηθούν και θα συμπεριληφθούν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά.


Στόχος είναι η συμμετοχή των φορέων και των πολιτών στην προετοιμασία του προγράμματος για την οικονομική ανάπτυξη του Πειραιά και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Η έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, θα συμβάλλει καταλυτικά στην ανάδειξη του Πειραιά σε σύγχρονο Διεθνές Ναυτιλιακό και Τουριστικό Κέντρο που δημιουργεί νέες, βιώσιμες θέσεις εργασίας, ευημερία και οδηγεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών. Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε την εικόνα του πρώτου Λιμανιού της Ελλάδας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη μιας ισχυρής θαλάσσιας οικονομίας και στη δημιουργία μιας ισχυρής πόλης με παγκόσμια απήχηση. Για το λόγο αυτό, καλώ τους πολίτες και τους φορείς του Πειραιά, να συμμετάσχουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης. Για να κάνουμε όλοι μαζί το όραμά μας για τον Πειραιά πραγματικότητα».

 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες
 
 
Ημερομηνία :03 Απρίλιος 2015
   
Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στα νέα Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, εγκαινιάζει μια νέα, αμφίδρομη σχέση με τους φορείς και τους δημότες της πόλης, θέτοντας σε λειτουργία τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Πειραιά (www.planpiraeus.gr). [Περισσότερα] [Λιγότερα]
 
 
 
 
 
Ταξινόμηση
 
 
 Βίντεο στην κατηγορία "News"
Στόχος βανδαλισμών υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου Ζωγράφου. Δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα καταστράφηκαν...
Σε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Δύο Βήματα Εμπρός» συμπυκνώνεται ο Απολογισμός Πεπραγμένων της...
«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης», ήταν το θέμα της διήμερης...
Συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες...
Με σημαντική προσέλευση εθελοντών και εθελοντικών ομάδων, αιρετών των Δήμων Μελών και εργαζομένων,...
Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση συνεργατών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης «Δημοκρατική...
Τα μοντέλα διαχείρισης στερεών αποβλήτων και ο ρόλος των ΟΤΑ, όπως και η εκτίμηση χωρικών , πληθυσμιακών...
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο στάδιο των παρεμβάσεων στο παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας, με το μείζον...
Τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 ανοίγει τις πόρτες του το Φεστιβάλ του Δήμου Ηλιούπολης, στο ανοιχτό Δημοτικό...
Έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Δήμου για μια καθαρή πόλη, σεβόμενοι τους...
 
 
Μετάβαση σε: / 6
 

 
 

 

copyright © Hellasnews.tv

e-mail:[email protected]
τηλ: 210 6930091
fax: 210 6930099