Υιοθετήστε ένα αδέσποτο με ένα…κλικ μέσα από το site του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αγαπάει τους τετράποδους φίλους μας και πλέον δίνει τη δυνατότητα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του www.likovrisipefki.gr όσοι πολίτες επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο σκυλάκι ή γατάκι με ένα…κλικ.

Η διαδικασία υιοθεσίας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες επιλογές, να διαβάσετε τις ιστορίες τους και να μάθετε περισσότερα για τις ανάγκες τους. Εάν βρείτε το τέλειο σκυλάκι ή γατάκι για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια συνάντηση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Ως διοίκηση από την πρώτη ημέρα έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υιοθεσίας των αδέσποτων. Πλέον μέσα από την ιστοσελίδα μας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα μέσα από μία απλή διαδικασία.

Αποστολή της νέας ενότητας στην ιστοσελίδα του Δήμου είναι να συνδέσει τα αξιαγάπητα ζωάκια με ανθρώπους που θα τους προσφέρουν ένα ασφαλές και γεμάτο αγάπη σπίτι. Στη νέα σελίδα , θα βρείτε ζωάκια που αναζητούν την αγάπη, τη φροντίδα που τους αξίζει! Κάθε υιοθεσία είναι ένα βήμα προς έναν καλύτερο κόσμο για τους τετράποδους φίλους μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπος Καρανάσος, ο οποίος είναι αρμόδιος για το θέμα τόνισε: « Η διοίκηση του Δήμου κάνει μία σοβαρή  προσπάθεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για την  υιοθεσία αδέσποτων ζώων μέσα δράσεις σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο του δήμου μας SAVE.

 Έτσι, κάναμε το επόμενο βήμα και δημιουργήσαμε μια ψηφιακή πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα υιοθεσίας, με στόχο να βρεθεί μια μόνιμη οικογένεια, για κάθε αδέσποτο ζώο που φιλοξενείται είτε από εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου SAVE είτε από ανεξάρτητους εθελοντές. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εθελοντές φιλόζωους, που συνδράμουν καθημερινά στο έργο μας, όπως επίσης  και τα στελέχη των υπηρεσιών μας που αγωνίζονται καθημερινά με γνώμονα την αγάπη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε και να βρούμε σπίτι σε όσα περισσότερα αδέσποτα ζώα  μπορούμε!  Ανοίξτε την καρδιά σας, υιοθετήστε ένα αδέσποτο».

Μπορείτε να δείτε τα αδεσποτάκια τα οποία αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://shorturl.at/WnMnk

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για